Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (4.49 secunde)
Internationalul roman a plecat din Grecia, de la codasa Kerkyra (locul 15), insa nu la o formatie mai bine cotata in fotbalul european, ci la echipa Kapfenberg, ocupanta ultimului loc din prima liga austriaca.
Celalalt meci al serii din Liga Campionilor, FC Basel - Bayern München, va avea loc tot de la ora 21.45.
Altfel, decarul formatiei ALRO Slatina, Gabriel Precup, a fost declarat de FRF drept cel mai bun jucator din Liga a II-a, titlul urmand sa-l primeasca in cadrul unei festivitati care va avea loc pe 9 iunie, la Ticleni.
Echipa olteana CSM Valcea este cea mai grabita echipa din Liga a II-a in privinta reluarii pregatirilor, antrenorul Alin Artimon strigand catalogul aseara pe "Municipal", informeaza liga2.ro.
Conducatorii de la Ayr United, echipa din liga secunda scotiana, au mers mai departe. Acestia au decis ca noul echipament pe 2012-2013, de acasa si din deplasare, sa fie dezvaluit pictat pe corpurile topless a doua modele.
Pe langa acestia, au mai plecat de la peremisti in 2005 deputatii Nati Meir si Dan Liga si senatorii Mihai Lupoi si Dorel Constantin Onaca, iar in aceasta luna deputatul Petru Calian.
Astrid Ericsson a cochetat de tanara cu fotbalul, a si evoluat la Hammarby DIF, in prima liga suedeza, dar cariera in modelling a fortat-o sa renunte.
Echipele vor putea efectua cate 5 schimbari pe durata unei partide, dar aceasta masura va fi aplicata numai pe durata pandemiei de coronavirus.
Liberalii, prin Liga Alesilor Locali, sunt nemultumiti si de racolarile fortate ale primarilor altor partide in PD, in special a celor din PSD.
In ultimele doua saptamani, in PD si-au anuntat intrarea fostii parlamentari peremisti Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Danut Liga, Dumitru Puzdrea si Dan Grigore.
Dupa o cina fastuoasa, Lucretia nu este condusa la patul nuptial, pentru ca Papa vrea ca nunta sa fie consumata peste 5 luni, poate din cauza varstei fragede a miresei, sau poate rezervandu-si posibilitatea de a anula casatoria in cazul in care isi schimba obiectivele politice.
La miting vor participa pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor Gorj, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Gorj, Sindicatului Liber - Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Motru, Liga Pensionarilor Petrolisti, filiala Targu Jiu, Sindicatul Pensionarilor din Bazinul Minier, Sindicatul Liber al Micilor Producatori si Pensionari Gorj.
"Sa mergem acasa, chestia asta este mult peste liga noastra". Toate aceste actiuni au fost inregistrate pe reportofoane si diagrame de hartie.
In alta ordine de idei, liberalul a anuntat ca Liga Alesilor Locali ai PNL, intrunita la Geoagiu Bai, a adoptat trei rezolutii menite sa imbunatateasca soarta administratiilor locale.
Era o comunitate controlata de fostul regim, Liga Studentilor Sirieni sau ceva de genul asta. Nu mai exista, pentru ca o parte sunt cu revolutia si una cu regimul.
Liga Nordului, una dintre cele mai influente miscari secesioniste italiene, a renuntat recent la pretentiile sale cu privire la independenta nordului industrializat fata de sudul eminante agricol.
LIGA MILITARILOR: ... Marinarii de pe vaporul lovit, Calarasi, au infruntat curajos valurile de 14 metri, pentru a mai bine de 5 ore, inainte de fi salvati cu ajutorul scafandrilor militari, la 10 mile marine Est de Port.
"A fost cea mai buna echipa din Divizia B", s-a laudat, ieri, liderul PD, comparand gruparea ros-albastra cu o serie de echipe divizionare, mai putin Liberty Salonta, cea care a jucat fotbal pe goluri si a reusit promovarea in Liga, din prima.
Oare nu cumva din cauza celor 5- 6- 7 membri care stau si critica partidul se intampla acest lucru?". Ludovic Orban a reusit cu greu sa deturneze discutia, care revenea insa obsedant la chestiunea dizidentilor, spre exasperarea de moment a lui Manea, la intrebarile retorice din sala:
Liga Alesilor Locali PNL a adoptat ieri cinci rezolutii care vor fi inaintate conducerii liberale, pentru a fi promovate in Guvern.
google-analytics.com